Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Prefectul de Olt, transferat la cerere la Directia Sanitar-Veterinara

Prefectul de Olt, Nicolae Stefan, a fost transferat la cerere intr-o functie la Directia Sanitar-Veterinara Olt, postul sau fiind preluat de Daniel Sarpe, un subprefect din Botosani a fost inlocuit, iar raportul de serviciu al subprefectului de Covasna, Dorel Banu, incetat prin acordul partilor.

Guvernul a adoptat in sedinta de joi o Hotarare privind modificarea raportului de serviciu al prefectului judetului Olt, Nicolae Stefan, prin transferarea, la cerere, intr-o functie publica vacanta in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a Judetului Olt. Functia de prefect de Olt va fi exercitata, temporar, de Daniel Sarpe.

Tot joi, Guvernul a emis o Hotarare privind incetarea exercitarii functiei de subprefect al judetului Botosani de catre Mihai Corneliu, functia fiind preluata, cu caracter temporar, de catre Viorica Afrasinei. O alta Hotarare prevede incetarea raportului de serviciu al subprefectului judetului Covasna, Gheorghe Dorel Banu, prin acordul partilor.

Tot printr-o Hotarare de Guvern, Stanisteanu Sergiu Norut a fost trecut din functia de secretar general al Ministerului Mediului in cea de subprefect al judetului Giurgiu, prin aplicarea principiului mobilitatii.

Printr-o decizie semnata de premierul Emil Boc si publicata vineri in Monitorul Oficial, Alexandru Patruti a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei.

Publicat Vineri, 6 Februarie 2009 - 19:00
Cuvinte cheie: Prefect, Olt, Nicolae, Stefan, transferat, Directia Sanitar-Veterinara | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours