Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Prefecti inlocuiti, facuti inspectori guvernamentali

Prefectii din judetele Constanta, Covasna, Dolj, Mures, Neamt si Teleorman au fost schimbati joi de catre Guvern, o parte dintre fostii prefecti fiind numiti inspectori guvernamentali prin invocarea principiului mobilitatii inaltilor functionari publici.

In postul de prefect de Constanta a fost numit, cu caracter temporar, Tit Liviu Brailoiu. Noul prefect a candidat pentru Senat din partea PSD insa nu a obtinut mandatul de parlamentar. Brailoiu are afaceri in domeniul turismului. Fostul titular al functiei, Danut Culetu, a devenit inspector guvernamental. De un tratament similar a avut parte si fostul prefect de Covasna, Gyorgy Ervin. In locul sau a venit Codrin Dumitru Munteanu care a indeplinit pana acum functia de subprefect de Bucuresti.

Prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, a fost inlocuit tot de un interimar, Florin-Ionut Stancu, care a fost pana acum director la Directia Judeteana de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Felicia Pop, care a fost pana joi prefect al judetului Mures, iar succesorul ei a fost numit, tot temporar, Emil-Marius Pascan, ce vine la prefectura din postura de sef de cabinet al primarului din Targu Mures, Dorin Florea.

Guvernul a schimbat si conducerea prefecturii Neamt prin inlocuirea Mioarei Manea cu Mihai Archip, comisar al Garzii Financiare. La Teleorman, a fost numit prefect Ionel Izina. El a mai ocupat acest post. Acum l-a inlocuit pe Zorinel Niculcea care a fost numit inspector guvernamental.

Publicat Joi, 29 Ianuarie 2009 - 17:39
Cuvinte cheie: prefecti, inlocuiti, Guvern | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours