Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Predoiu: Gorbunov reprezinta cea mai grava criza a ANP din ultimul an

Dosarul Gorbunov a fost cea mai mare criza a Administratie Penitenciarelor in 2008, aratand deficientele sistemului, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, apreciind insa reactia ANP, prima institutie care a luat masuri in scandal. 

"A fost si un an al crizelor, cea mai grava fiind criza Gorbunov, care ne-a aratat deficientele de ordin sistemic. Trebuie sa privim mai atent la ce se intampla in zona raportarilor si a sistemului medical din penitenciare, dar si a relatiilor care se stabilesc intre detinuti si angajati ai ANP", a afirmat ministrul Justitiei, citat de Newsin.

Predoiu a precizat ca ANP a fost prima institutie care a luat masuri in scandalul Gorbunov si ca a dovedit intransigenta, chiar daca a fost demis seful Penitenciarului Craiova, care era abia instalat.

"2008 a fost un an in care s-a reusit si o oarecare stabilizare, in care s-au facut pasi importanti pentru imbunatatirea managementului si resurselor umane", a spus el.

Ministrul a avertizat, insa, ca 2009 va fi un an si mai greu din punct de vedere al resurselor financiare, pentru ca banii sunt insuficienti fata de nevoile sistemului. "Trebuie sa ne rezolvam problemele in conditii vitrege", a precizat el.

Predoiu i-a sfatuit pe reprezentantii ANP sa insiste pe atragerea de resurse si pe demararea unor proiecte in parteneriat public-privat.
Publicat Joi, 12 Martie 2009 - 13:43
Cuvinte cheie: gorbunov, anp, penitenciar, inchisoare, predoiu, miinsterul justitiei, justitie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours