Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Predoiu considera ca Justitia nu este in criza, ci in reconstructie

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a spus miercuri, la sedinta de bilant a Ministerului Public, ca, in opinia sa, nu se poate vorbi despre o criza a Justitiei, aratand ca in acest moment sistemul este inca in etapa de reconstructie.

Ministrul Predoiu a aratat ca se poate vorbi despre o criza de personal, o criza financiara si de o criza de incredere in sistemul judiciar, dar ca respinge ideea potrivit careia intreaga Justitie este in criza. "La ora actuala, Justitia se afla intr-un adevarat santier institutional, ne aflam intr-un punct al reformelor", a spus ministrul, potrivit Newsin.

Ministrul a mai precizat ca trebuie evitata greseala facuta anul trecut, cand, dupa un raport pe Justitie al Comisiei Europene relativ favorabil la adresa Romaniei, autoritatile competente au incetinit reformele din sistem.

Predoiu a mai aratat ca proiectele Codurilor penal si de procedura penala sunt "progresiste si reformatoare" si ca este convins ca acestea vor primi girul Parlamentului. De asemenea, Predoiu a mai cerut Consiliului Superior al Magistraturii sa definitiveze proiectul de lege privind raspunderea materiala magistratilor.
Publicat Miercuri, 4 Martie 2009 - 15:34
Cuvinte cheie: justitie, Predoiu, reforma | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours