Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Politia de Frontiera va prelua activitatea de intretinere si marcare a frontierei de stat

Politia de Frontiera va prelua activitatea de intretinere si marcare a frontierei de stat, conform unei Ordonante de urgenta a Guvernului, iar inspectoratele judetene ale acestei institutii vor avea bugete pentru amenajarile si lucrarile necesare.

Ordonanta marcheza revenirea Politiei de Frontiera ca administrator al zonei, dupa ce, in 2001, s-a hotarat ca intretinerea culoarului si fasiei de protectie a frontierei de stat sa revina in sarcina autoritatilor locale. Lipsa unui buget special pentru aceasta activitatea, precum si lipsa unor sanctiuni si dezinteresul autoritatilor locale a transformat culoarul si fasia de protectie a frontierei de stat in portiuni de teren pline de balarii si vegetatie.

Politistii de frontiera spun ca vegetatia crescuta pe culoarul si fasia de protectie a frontierei de stat le ingreuneaza activitatile si reduce vizibilitatea in cazul unor tentative de trecere frauduloasa. Mai mult, marcajele specifice frontierei nu au fost protejate sau ingrijite in aceasta perioada, fapt ce ar putea avea un impact negativ in cadrul evaluarilor pentru aderarea la Spatiul Schengen.
Publicat Joi, 19 Martie 2009 - 13:43
Cuvinte cheie: politia de frontiera, schengen, frontiera | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours