Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Plenul CSM a respins promovarea la ICCJ a Soficai Dumitrascu, judecator in cazul Hayssam

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat 14 candidaturi in vederea ocuparii a doua locuri vacante de judecatori in Sectia Penala a Inaltei Cuti de Casatie si Justitie, candidatura Soficai Dumitrascu fiind din nou respinsa, informeaza NewsIn.

La interviul organizat de plenul CSM au fost depuse 14 candidaturi, cinci judecatori fiind absenti. Judecatoarea Cristina Geanina Arghir, de la Curtea de Apel Bucuresti a fost promovata in functia de judecator la ICCJ.

Judecatoarea Sofica Dumitrascu nu a intrunit nici de data aceasta voturile membrilor CSM. Sofica Dumitrascu de la Curtea de Apel Bucuresti, care l-a eliberat si apoi condamnat la 20 de ani de detentie pe Omar Hayssam, nu a primit aviz favorabil de la Colegiul de conducere al Inaltei Curti de Casatie pentru promovarea la aceasta instanta in iulie anul trecut.

Plenul CSM a respins, pe 10 aprilie 2008, candidaturile depuse de 13 magistrati pentru doua posturi de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, printre aspiranti aflandu-se si atunci Sofica Dumitrascu, judecatorul de la Curtea de Apel Bucuresti care a l-a eliberta si a dat sentinta in procesul lui Omar Hayssam.

Publicat Joi, 5 Februarie 2009 - 13:54
Cuvinte cheie: CSM, ICCJ, Sofica Dumitrascu, judecator, cazul, Hayssam | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours