Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Penalizarea CE pentru intarzierile de la APIA ar putea fi de pana la 60 milioane euro

Penalizarea Comisiei Europene pentru intarzierile inregistrate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura s-ar putea ridica pana la suma de 60 de milioane de euro, a declarat ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Ilie Sarbu.

"Vom vedea cat va fi penalizarea. Se vorbeste ca poate fi de 40 de milioane de euro sau de 60 de milioane de euro", a declarat marti Ilie Sarbu, conform Newsin. Potrivit acestuia, banii nu vor putea fi recuperati, insa se va incerca instituirea unui mod de lucru responsabil la agentie.

"Nu o sa recuperam acesti bani, dar incercam sa instituim un anumit mod de lucru, de responsabilitate. Cei care lucreaza cu fonduri europene primesc acest bonus de 75% si alte sporuri, dar, ei trebuie sa stie ca daca le iau si munca trebuie sa fie pe masura", a mai adaugat ministrul Agriculturii.

Ministrul a mai precizat ca angajatii APIA ar putea da inapoi nu numai bonusul de 75% pe care il primesc pentru faptul ca lucreaza cu fondurile europene."Vom vedea cum vom proceda", a mentionat Sarbu.

Ministrul Ilie Sarbu a adaugat ca intarzierile inregistrate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura sunt de pana la un an si doua luni.
Publicat Marti, 3 Martie 2009 - 13:29
Cuvinte cheie: apia, agricultura, ilie sarbu, mapdr | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours