Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PDL si PSD se infrunta in turul doi pentru Primaria Faget, din judetul Timis

Niciunul dintre candidatii pentru fotoliul de primar al orasului Faget, din judetul Timis, nu a reusit sa iasa invingator din primul tur. Fotoliul de primar a ramas vacant dupa ce Dorel Covaci, primar al orasului timisean vreme de 19 ani, a fost ales deputat.

Primii clasati sunt Marcel Avram, de la PDL si Ionel Caliman, de la PSD. Marcel Avram a obtinut 42,74 la suta din sufragii, cu 1.587 de voturi, Ioan Caliman, 36,6%, adica 1.359 de voturi, candidatul PNL, Angelica Brezovan, 4,17 la suta din optiuni, respectiv 155 de voturi, Victor Birau (independent) 10,15%, adica 377 de voturi, iar 6,33% dintre optiuni au fost pentru Ioan Istrat (independent) , care a adunat 235 de voturi. Primii doi se vor infrunta in urmatorul tur de scrutin programat duminica viitoare.

Peste 60% dintre alegatorii cu drept de vot din Faget s-au prezentat la urne duminica. Circumscriptia Electorala nr. 6 din Faget a anuntat ca 3.752 de alegatori dintre cei peste 6.000 cu drept de vot s-au prezentat duminica la vot.

Unul dintre partidele politice va fi amendat pentru continuare propagandei electorale in ziua alegerilor. „La sectiile de votare s-au depus contestatii din partea unui anumit partid politic cu privire la faptul ca, in seara de vineri spre sambata, s-au amplasat panouri electorale in aproprierea birourilor sectiilor de votare”, a declarat duminica Adriana Papp, presedintele Circumscriptiei Electorale nr. 6.

Fagetul a ramas fara primar, dupa ce Dorel Covaci, omul care a condus urbea timp de 19 ani, a fost ales in Parlamentul Romaniei. In 2008, imediat dupa alegerea primarului social-democrat Dorel Covaci in Parlamentul Romaniei, orasul a ramas sub carma secretarului general al primariei, ca urmare a faptului ca alesii nu s-au inteles in privinta numirii unui viceprimar.

Publicat Luni, 16 Februarie 2009 - 12:33
Cuvinte cheie: Faget, Timis, alegeri, primar | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours