Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PDL-istul Mihai Vadan va fi numit directorul general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala

PDL-istul Mihai Vadan a castigat concursul pentru postul de director general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP),desfasurat in data de 23 februarie, si va fi numit la conducerea agentiei in cateva zile.

Potrivit datelor Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), Mihai Vadan a trecut toate probele concursului, iar in cateva zile va fi numit de catre ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, in functia de director general al APDRP.

Pana la ultima zi de depunere a dosarelor, 18 februarie, pentru postul de director general al APDRP isi depusesera dosarele doi candidati, intre care consilierul judetean al PDL Dambovita, Vadan Mihai Gavril, care este si director general al companiei de consultanta S.C. Mob Vad Prod Com S.R.L. si avocatul in cadrul Baroului Bucuresti, Schiopu Adelina Georgiana, conform Newsin.

Anuntul pentru postul de director general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP)  a fost publicat pe site-ul MAPDR in data de 5 februarie si prezinta o serie de conditii ce trebuie indeplinite de cei interesati de postul de conducere.

Postul a fost ocupat anterior, cu delegatie, de catre consilierul in cadrul Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (OJPDRP) din Hunedoara, Ciprian Alic, de la jumatatea lunii ianuarie.
Publicat Marti, 24 Februarie 2009 - 14:20
Cuvinte cheie: apdrp, mihai vadan, ministerul agriculturii, mapdr | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours