Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PD-L Maramures si-a facut propunerea pentru postul de prefect

Biroul Permanent Judetean al PD-L Maramures a stabilit, miercuri, sa-l propuna pentru postul de prefect al judetului pe inspectorul scolar general, Sandu Pocol. Conform intelegerii politice de la nivel central, postul de prefect al judetului Maramures apartine democrat liberalilor. Presedintele PD-L Maramures, Mircea Man, a declarat ca Sandu Pocol este o persoana care cunoaste bine problemele judetului si tocmai de aceea a fost considerat omul cel mai potrivit sa ocupe acest post.

"Biroul Permanent Judetean Maramures l-a nominalizat pe inspectorul scolar general Sandu Pocol pentru functia de prefect. Decizia a fost adoptata aproape in unanimitate, a existat doar un vot impotriva. E un om care cunoaste bine judetul, am incredere in el, corespunde pentru aceasta functie", a spus Mircea Man.

Pentru functia de prefect al judetului Maramures mai fusesera propusi initial fostul subprefect Gheorghe Achim, candidatul PD-L de la alegerile parlamentare, Vasile Timis care a a obtinut o functie de secretar de stat la Culte, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice, Teodor Luputi care a refuzat sa candideze la aceasta functie, precum si inspectorul scolar general adjunct, Mariana Pop.

Publicat Miercuri, 7 Ianuarie 2009 - 16:17
Cuvinte cheie: Sandu, Pocol, prefect, Maramures, PD-L | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours