Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Oprescu ar putea fi nevoit sa plateasca penalitati daca nu respecta dreptul unui revolutionar

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ar putea fi nevoit sa plateasca penalitati de 36.000 lei daca nu pune in aplicare o sentinta definitiva si irevocabila prin care municipalitatea trebuie sa ofere un spatiu comercial de pana in 100 metri patrati unui revolutionar.

Grigore Tomescu a castigat, pe baza prevederilor Legii 341 din 2004, dreptul de cumpara sau inchiria fara licitatie un spatiu printr-o sentinta civila din 24 iulie 2008. Primaria si Consiliul General a facut recurs la aceasta sentinta. Prin decizia Curtii de Apel din 15 ianuarie 2009, recursul a fost respins, conform Newsin.

Nici dupa acesta data Primaria, prin edilul-sef, nu a pus in aplicare sentinta, ceea ce l-a determinat pe Grigore Tomescu sa ceara primarului si consiliul plata unei penalitati de 1.000 lei pe luna, incepand din 1 aprilie 2006, pana la indeplinirea obligatiilor legale.

Directia Juridica a Primariei a trimis o instiintare primarului si CGMB in care se arata: "in cazul in care nu se va realiza punerea in aplicare a sentintei, nu ne asumam raspunderea fata de penalitatile ce pot fi aplicate de instanta".

In urma acestei note, primarul a promis ca se va ocupa personal de indeplinirea sentintei, trecand peste comisia din primaria care se ocupa de repartizarea de spatii pentru revolutionari, pentru a nu pierde timp.
Publicat Miercuri, 4 Martie 2009 - 13:26
Cuvinte cheie: oprescu, primaria bucuresti, revolutionar, pmb | Afisari: 65,535
Comentarii (1)
Veronica, Bucuresti (Luni, 9 Martie 2009 - 21:36)
Nota zece ranitului care a invins ADMINISTRATIA PUBLICA si a reaprins speranta multor nefericiti care se lupta cu mafia din Administratie

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours