Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Noul prefect de Mures vrea sa-si schimbe echipa

Noul prefect de Mures, Marius Pascan, instalat in functie marti, in prezenta ministrului Comunicatiilor, Gabriel Sandu si a secretarului de stat din Ministerul Administratiei Marius Martinescu, a declarat ca prima masura pe care o va lua va fi sa-si aleaga o noua echipa.

"Primele planuri pe care le am sunt sa imi asez o echipa alaturi de mine pentru ca intrand intr-un asternut nou nu sunt oamenii cu care eu sunt obisnuit sa lucrez si pe care sa ma pot baza, pentru ca realmente ceea ce doresc sa si poata duce repede la indeplinire. Voi aseza o echipa, voi vedea care sunt problemele presante la zi, pentru ca sunt unele lasate, sunt si unele probleme conflictuale”, a spus Pascan.

Noul prefect, fost purtator de cuvant al Primariei Targu Mures, a declarat ca va verifica proiectele blocate sau tergiversate de fostii prefecti. "Vreau sa reiau toate proiectele blocate sau tergiversate de anteriorii prefecti, pentru a veni in sprijinul administratiilor locale. Targu Mures nu si-a promovat proiecte de hotarari de guvern in privinta patrimoniului pentru ca era datoria Institutiei Prefectului s-o faca, dar nu a facut-o. Ei bine, eu le voi relua acestea si voi demonstra ca aceste lucruri pot fi realizate in termen foarte scurt, cu un act de vointa”, a afirmat acesta.

Marius Pascan, de profesie ziarist, s-a gandit si la masurile pe care sa le ia in situatii conflictuale. "Ne putem gandi si la situatii de conflicte sociale, pentru ca, dupa cum stiti, in ultima vreme s-au facut foarte multe disponibilizari la nivelul unor unitati economice. Trebuie sa ne gandim la orice varianta pentru a veni in sprijinul lor si Institutia Prefectului sa nu se ocupe doar de ceea ce inseamna vegherea respectarii actelor administrative la nivelul consiliilor locale, a legalitatii, ci trebuie sa se ocupe si de a atrage finantari, de a face lobby-ul cuvenit la Bucuresti pentru promovarea unor proiecte de dezvoltare locale si sa fie realmente un liant si sprijin pentru toate institutiile deconcentrate”, a declarat Pascan la ceremonia de investire.

El a promis sa se ocupe si de realizarea drumurilor ocolitoare ale oraselor, dar si de depozitul de deseuri al judetului. "Sunt si alte multe planuri la care trebuie sa raspund si sa ma socializez si eu cu primarii, pentru ca multi au avut usile inchise pe aici. Acum vor veni toti cu problemele care au fost blocate si vor pretinde sa-i ajut, si ii voi ajuta, in limita in care va permite timpul”, a promis noul reprezentant al Guvernului in teritoriu.

Publicat Miercuri, 4 Februarie 2009 - 08:27
Cuvinte cheie: prefect, Mures, Marius Pascan, echipa | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours