Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Nica: Se va incepe in ritm accelerat elaborarea proiectului privind descentralizarea

Vicepremierul Dan Nica a declarat ca se va incepe "in ritm accelerat" procesul de elaborare a proiectului de lege privind descentralizarea administrativa, membrii coalitiei propunandu-si sa termine acest proiect intr-un interval de timp foarte scurt.

"Ma refer la descentralizarea in domeniul Educatiei, Sanatatii, Agriculturii si in domeniul politiei locale", a spus Dan Nica, citat de Newsin, adaugand ca acest proces trebuie terminat foarte repede, astfel incat "descentralizarea, inclusiv cea financiara, sa aiba loc in perioada imediat urmatoare".

Ministrul a mai precizat ca procesul de elaborare a proiectului privind descentralizarea va avea loc prin consultarea partilor asociate. Astfel, Guvernul va colabora, pe langa Parlament si comisiile parlamentare de specialitate, cu primarii de comune, orase, municipii si presedintii de consilii judetene, precum si ONG-uri cu "o activitate rezonanta in domeniu".

Premierul Emil Boc a declarat la Cluj ca Guvernul va avea in vedere, in perioada urmatoare, un complex pachet de legi privind descentralizarea, legile vizand domeniile educatie, sanatate si politia comunitara.
Publicat Luni, 23 Februarie 2009 - 13:07
Cuvinte cheie: nica, descentralizare, educatie, sanatate, agricultura, politie locala | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours