Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Nica: Politistii nu trebuie sa ezite sa faca uz de armament

Politistii pot face uz de armele din dotare pentru prinderea unui infractor daca "situatia o impune", fiiind protejati de lege atunci cand isi fac datoria, a afirmat ministrul de Interne, Dan Nica.

"Toti politistii care isi fac datoria sunt aparati de lege si, in consecinta, pentru prinderea infractorilor si pentru asigurarea unui climat de siguranta pentru cetateni, acestia nu trebuie sa ezite sa faca uz de echipamentul din dotare, atat de catuse, cat si de armament, daca situatia o impune", a declarat Nica, citat de Newsin.

Acesta este unul dintre mesajele transmise, duminica, politistilor romani, de catre ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, care a participat la manifestarile organizate de Inspectoratul General al Politiei Romane in parcul Herastrau, cu ocazia aniversarii a 187 de ani de la infiintarea Politiei Romane.

Nica a apreciat, totodata, faptul ca "in anchetele cu autori necunoscuti, procentul de identificare a infractorilor a crescut, ceea ce demonstreaza ca Politia Romana lucreaza mai eficient, inregistrand rezultate din ce in ce mai bune".

De asemenea, Dan Nica a evidentiat unele realizari ale Politiei Romane in cadrul actiunii "Strada 2009", afirmand ca este imbucurator faptul ca, in acest context, pana in prezent, au fost identificati si prinsi, la nivel national, peste 500 de urmariti.
Publicat Luni, 23 Martie 2009 - 08:37
Cuvinte cheie: nica, politie, politisti, arma, strada 2009 | Afisari: 65,535
Comentarii (1)
Adrian Popescu, Mizil (Marti, 31 Martie 2009 - 00:05)
Sigur ca nu trebuie pentru ca si asta ar fi o metoda de a curata societatea de ordinari .

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours