Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Mircea Marinescu, viitor sef la Monitorul Oficial

Mircea Marinescu a fost validat luni de Consiliul de Administratie al Monitorului Oficial pentru preluarea functiei de director general al institutiei, urmand ca numirea sa fie facuta de secretarul general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, potrivit unor reprezentanti ai Consiliului. Potrivit acelorasi surse, Marinescu urmeaza sa preia marti functia.

Mircea Marinescu a fost in 2007 vicepresedinte pentru Afaceri Europene in cadrul AVAS si intre 2004-2006 - consilier parlamentar la Camera Deputatilor. Intre 1991 - 2004 a fost director al SC Scala Milenium SRL. El a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Hyperion in 2000, iar in 2002 - un master in drept penal la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza". Mircea Marinescu s-a inscris in PD in 1990.

Fostul directorul general al Monitorului Oficial, Liviu Moraru, a fost schimbat din functie printr-o decizie semnata joi de secretarul general al Camerei Deputatilor. Regia Autonoma "Monitorul Oficial" isi desfasoara activitatea sub autoritatea Camerei Deputatilor.

Publicat Luni, 26 Ianuarie 2009 - 17:32
Cuvinte cheie: Mircea, Marinescu, Monitorul, Oficial | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours