Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Melescanu: Depozitele de armament ar trebui dotate cu mijloace moderne de supraveghere video

Fostul ministru al Apararii sustine ca ministerul nu are suficienti oameni pentru a asigura paza depozitelor de armament din tara, de aceea ar trebui sa ia in calcul alocarea de fonduri pentru dotarea depozitelor cu mijloace moderne de supraveghere video.

Teodor Melescanu a declarat ca propunerea va fi facuta in cadrul Comisiei de Aparare din Senat. El a mai spus ca, in contextul discutarii bugetului, va solicita acordarea unor fonduri speciale din partea MApN pentru un program de imbunatatire a modului de supraveghere a depozitelor de armament. "Ideea mea este sa am o discutie in comisie, unde sa examinam posibilitatea, in contextul dezbaterii bugetului, acordarii unor fonduri speciale pe un program care sa-l solicitam MApN de imbunatatire a modului de supravegheere cu mijloace electronice a depozitelor, pentru ca oameni oricum nu au suficienti. Ma refer la camere video si alte mijloace de supraveghere, astfel incat paza sa se poata realiza conform standardelor", a declarat presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Teodor Melescanu, citat de Newsin.

Potrivit fostului ministru al Apararii, va fi luata in considerare si alocarea de bani pentru crearea unor programe speciale de distrugere a munitiilor si inchidere a unor depozite.

Foto: Newsin 

Publicat Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 12:18
Cuvinte cheie: melescanu, arme, supraveghere video, personal, armata | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours