Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Mariri de salarii de 75% la Consiliul Judetean Iasi

Consilierii judeteni ieseni au decis, joi, majorarea cu 75% a salariilor angajatilor unui serviciu al institutiei, care fac dovada ca sunt pregatiti in managementul de proiect cu finantare internationala.

Potrivit purtatorului de cuvant al CJ Iasi, din cei 21 de angajati ai Serviciului pentru Proiecte cu Finantare Internationala, Cooperare Interregionala si Europeana, doar 12 indeplinesc conditiile legii 339/2007, privind promovarea aplicarii strategiilor de management de proiect la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale judetene si locale si pot beneficia de aceasta majorare.

"Legiutorul a considerat ca acei specialisti, care fac dovada unei pregatiri adecvate in managementul de proiect cu finantare internationala, trebuie stimulati prin majorarea cu 75% a salariului de baza fata de cel prevazut de lege", a declarat purtatorul de cuvant al CJ Iasi, Sebastian Tataru.

Surse oficiale din CJ au declarat ca, dupa aceasta majorare, cel mai mare salariu brut al unui angajat din cadrul acestui serviciu s-ar putea ridica la aproximativ 6.500 lei.

Atributiile serviciului din cadrul CJ constau in identificarea oportunitatilor de finantare, atragerea fondurilor prin elaborarea de cereri de finantare si implementarea proiectelor co-finantate din bani publici.

In prezent, Serviciul gestioneaza peste 30 de proiecte cu finantare internationala, aflate in diverse stadii de implementare. Valoarea totala a acestora depaseste 120 milioane euro, potrivit oficialilor CJ Iasi.

Publicat Joi, 22 Ianuarie 2009 - 15:11
Cuvinte cheie: Mariri, salarii, Consiliul, Judetean, Iasi | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours