Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

"Marin Ceausescu nu s-a sinucis"

Un membru al echipei internationale care a cautat presupusele conturi secrete ale familiei Ceausescu sustine ca Marin Ceausescu, fratele fostului lider comunist, nu s-a sinucis, asa cum se credea pana acum, conform unei investigatii publicate de Romania libera.

"Marin Ceausescu nu s-a sinucis. Am vazut fotografii cu el mort si am mai mult decat banuieli ca ar fi fost sinucidere", a declarat Suzanne Wolfe Martin, unul dintre avocatii angajati in 1990 de Guvernul roman pentru a da de urma averii lui Nicolae Ceausescu.

Fost sef al Agentiei Economice a Romaniei de la Viena, Marin Ceausescu a fost gasit fara suflare in ziua de 28 decembrie 1989, investigatiile austriecilor incheindu-se cu un singur verdict: sinucidere. Marin era unul dintre demnitarii fostului regim care controlau spionajul tarii noastre in Europa de Vest. Data fiind relatia sa de rudenie cu dictatorul, dar si gratie pozitiei pe care a ocupat-o la Viena timp de 16 ani, informatiile pe care le detinea Marin Ceausescu referitoare la situatia presupuselor conturi secrete ale cuplului dictatorial s-ar fi putut dovedi cruciale.

Decesul subit al lui Marin Ceausescu a ingreunat si mai mult operatiunea demarata in primele saptamani ale anului 1990, de depistare a circuitului financiar pus la cale de regimul Ceausescu in Occident.

Integral in Romania libera

Publicat Joi, 14 Mai 2009 - 12:11
Cuvinte cheie: Marin Ceausescu, sinucidere, Viena, Suzanne Wolfe Martin, conturi, Romania libera | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours