Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

MAE incepe informarea privind alegerile europarlamentare in afara Romaniei

Ministerul Afacerilor Externe a demarat atat procedurile de organizare a alegerilor europarlamentare din 7 iunie, cat si o campanie de informare a cetatenilor romani din afara granitelor privind modul in care isi pot exercita dreptul la vot in cadrul acestui scrutin.

Campania de informare se deruleaza atat de la nivelul Centralei MAE, prin presa si online, cat si prin intermediul misiunilor diplomatice si al structurilor asociative romanesti din strainatate, pentru a asigura o diseminare cat mai larga a informatiei. Totodata, pe site-ul ministerului a fost creata sectiune dedicata acestui scrutin si denumita "Alegeri europarlamentare 2009", relateaza Newsin.

Alegatorii din strainatate pot gasi, in cadrul sectiunii, informatii referitoare la atributiile MAE in cadrul alegerilor, legislatia aferenta alegerilor pentru Parlamentul European si alte elemente utile pentru orice alegator din strainatate.

De asemenea, poate fi gasita procedura de acreditare a mass-media si a observatorilor externi. MAE precizeaza ca pagina va fi actualizata progresiv pe masura ce vor fi disponibile informatii noi.

Publicat Miercuri, 22 Aprilie 2009 - 13:11
Cuvinte cheie: MAE, europarlamentare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours