Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Ionel Ciunt, propus de PSD pentru Prefectura Salaj

PSD Salaj l-a propus pentru functia de prefect al judetului pe Ionel Ciunt, director adjunct al Directiei Sanitare Veterinare Salaj si fost prefect in perioada 2004-2005.

"Avand in vedere ca la nivel central s-a stabilit ca in judetele in care Consiliul Judetean este condus de catre un presedinte al unui partid aflat la guvernare, in acest caz PSD, prefectul va fi tot PSD. Dupa mai multe discutii la nivelul conducerii judetene, am decis ca cel mai potrivit sa ocupe aceasta functie este Ionel Ciunt. Asteptam acum ca propunerea noastra sa se materializeze”, a precizat Iuliu Nosa, prim-vicepresedinte al PSD Salaj.

Ionel Ciunt a mai fost prefect in perioada aprilie 2004 - ianuarie 2005. Filiala PDL Salaj nu a decis inca pe cine propune pentru functiile de subprefect. Lucian Bode, presedintele PD-L Salaj, a declarat ca o comisie din cadrul filialei, formata din 15 persoane, va analiza dosarele de intentie si va stabili persoanele cele mai potrivite pentru a ocupa functiile de subprefect.

"Cel mai probabil marti vom stabili si noi numele celor propusi pentru functiile de subprefect, in acest moment existand trei persoane care doresc cele doua posturi”, a precizat Bode. Surse din PD-L Salaj spun ca, cel mai probabil, cei trei sunt Onorica Abrudanu, fost viceprimar, actualmente consilier local in Zalau, Gheorghe Stanciu, consilier judetean si Claudiu Barsan, presedinte al organizatiei a PD-L si consilier local in Zalau.

Publicat Marti, 20 Ianuarie 2009 - 10:30
Cuvinte cheie: PSD, Salaj, prefect, Ionel, Ciunt, director, adjunct, Directia Sanitar-Veterinara | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours