Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Institutul Cultural Roman obtine fonduri de 11 milioane de euro de la buget

ICR obtine 11 milioane de euro de la buget, Academia Romana - 100 de milioane de euro, Agerpress si SRTV - 100 de milioane de euro, potrivit proiectului de buget trimis sambata partenerilor sociali.

Potrivit lui Horia Roman Patapievici, din cauza reducerii cu 40% a bugetului ICR, anul 2008 a insemnat o pierdere importanta de imagine. "2008 a fost primul an cand nu ne-am putut tine promisiunile", a declarat recent Patapievici, conform Newsin. Acesta considera ca, daca ICR va primi cele 11 milioane de euro, va trebui " sa ne repozitionam fata de partenerii nostri, pentru a relua seria initiavelor si a programelor stabilite cu acestia".

Tot potrivit proiectului de buget, Academia Romana va primi de la bugetul de stat fonduri de aproape 100 de milioane de euro. Din acestea, investitiile se vor ridica la 19 milioane de euro.

Institutiile de presa finantate de la buget, Agerpres, Societatea romana de televiziune si radiodifuziunea, au prevazute anul acesta cheltuieli totale de peste 100 milioane de euro, potrivit proiectului de buget trimis sambata partenerilor sociali.
Publicat Duminica, 1 Februarie 2009 - 16:27
Cuvinte cheie: ICR, patapievici, academia romana | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours