Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Imprimeria romana a executat garantii de 2 milioane euro din contractul cu Imprimeria franceza

Imprimeria Nationala din Romania a executat in 2006 si 2007 scrisori de garantie bancara de 2 milioane euro, dupa ce contractul pentru achizitionarea unui sistem de evidentiere informatica a contributiilor fiscale nu s-a finalizat.

"In 2004, Imprimeria Nationala a semnat un contract pentru achizitionarea unui sistem de evidentiere informatica a contributiilor fiscale. Initial s-a dat termen de finalizare sfarsitul anului 2004, apoi s-a prelungit pana in 2006, si mai apoi pana in 2007. In momentul cand contractul - care nu a fost indeplinit - a devenit scadent, Imprimeria Nationala a executat scrisorile de garantie bancara, in valoare de 2 milioane euro", a spus purtatorul de cuvant al institutiei, Corina Ozon.

Ea a aratat ca partea romana a procedat conform prevederilor contractuale, precizand ca "atunci cand Imprimeria Franceza nu si-a indeplinit obligatiile stipulate in contract, am executat scrisorile si am recuperat banii depusi ca garantie la semnarea contractului".

Imprimeria Nationala franceza este banuita de coruptie in legatura cu un contract pe care compania publica franceza l-a incheiat in 2001 si 2002 pentru trecerea in forma digitala a procedurilor fiscale in Romania, conform Newsin.

Sediul de la Paris al Imprimeriei Nationale franceze a fost perchezitionat in cadrul unei anchete preliminare deschise in urma suspiciunilor de coruptie legate de atribuirea unui contract in Romania. Anchetatorii banuiesc compania publica franceza, care produce documente oficiale, cum ar fi carti de identitate si pasapoarte, ca a platit comisioane pentru a obtine un contract in Romania.
Publicat Joi, 29 Ianuarie 2009 - 16:54
Cuvinte cheie: imprimeria franceza, imprimeria romana, frauda | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours