Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Guvernul ar putea adopta rapid masurile anticriza, prin Ordonanta de Urgenta

Reprezentantii patronatelor cred ca planul de masuri anti-criza ar putea fi adoptat de Guvern prin Ordonanta de Urgenta, pentru a intra imediat in vigoare si a nu se astepta dezbaterea in Parlament a Legii bugetului de 2009.

De asemena, patronatele prezente la discutiile de vineri cu premierul Boc si cu ministrul Finantelor au cerut ca masurile anti-criza pe care le va accepta Executivul sa fie introduse intr-un capitol separat al bugetului, si nu in bugetele ministerelor, ceea ce ar putea duce la realocari de fonduri.

"Bineinteles, nu ne asteptam ca toate aceste masuri sa fie aprobate, dar se pare ca o mare parte dintre ele vor fi prinse in bugetul final", a spus Ion Cezar Coraci, presedintele Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR-1903).

Reprezentantul patronatelor a precizat ca planul de masuri anti-criza va insuma 3,84% din bugetul consolidat, din care circa 45% (1,76% din buget) vor fi pentru sprijinirea mediului de afaceri, 25% vor fi masuri sectoriale (pentru industria auto, petrochimica etc) iar 30% masuri sociale.

Premierul Emil Boc a precizat ca proiectul de buget va fi adoptat joi de Guvern si ca pana atunci vor avea loc discutii cu patronatele si cu sindicatele, potrivit Newsin.

Publicat Vineri, 23 Ianuarie 2009 - 17:59
Cuvinte cheie: masuri anticriza, plan, patronate, Emil Boc, buget | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours