Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Guvernul a schimbat prefectii din Brasov, Braila si Suceava

Guvernul a decis miercuri schimbarea prefectilor din judetele Brasov, Braila si Suceava, functiile fiind preluate, temporar, de Ion Gontea, Gabriela Loredana Alexandru si Sorin Arcadie Popescu.

Executivul a adoptat, in sedinta de miercuri, o Hotarare de Guvern prin care a decis incetarea exercitarii functiei publice de prefect al judetului Brasov de catre Emil Nita, in locul sau fiind numit, temporar, Gontea Ion. Emil Nita va exercita, temporar, functia de subprefect al judetului Brasov.

O alta hotarare a Executivului prevede modificarea raportului de serviciu al prefectului judetului Braila, Marcu Mihaela, prin transferarea, la cerere, intr-o functie publica de conducere in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala - Directia Generala a Finantelor Publice Braila. Functia de prefect de Braila este preluata, temporar de Gabriela Loredana Alexandru.

Guvernul a mai decis incetarea exercitarii functiei de prefect al judetului Suceava de catre Ovidiu Doroftei, functia fiind preluata, temporar, de Sorin Arcadie Popescu.

O alta hotarare prevede exercitarea, cu caracter temporar, a functiei de subprefect al judetului Calarasi de Emil Musat.

Publicat Miercuri, 11 Februarie 2009 - 18:10
Cuvinte cheie: Guvern, prefecti, Brasov, Braila, Suceava | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours