Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Georgescu, ANRCTI: Rapoartele pozitive pentru institutie arata cum am condus-o

Dan Cristian Georgescu, eliberat din functia de presedinte al ANRCTI, considera ca motivele invocate de premier sunt nefondate, apreciind ca rapoartele pozitive privind activitatea institutiei ar trebui sa fie relevante pentru activitatea sa.

"Motivele evocate in decizie sunt nefondate. Nu am avut nici o discutie cu prim-ministrul pentru a intelege nemultumirile sale privind activitatea mea, dar am convingerea ca dinamica pietei de comunicatii electronice din Romania, precum si aprecierile pozitive repetate ale Comisiei Europene privind activitatea ANRCTI vorbesc de la sine despre cei patru ani in care am condus arbitrul telecomunicatiilor din Romania", afirma Dan Cristian Georgescu.

Guvernul a anuntat marti ca prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu a semnat o decizie privind eliberarea lui Dan Cristian Georgescu din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), conform Newsin.

Potrivit unor surse guvernamentale, presedintele ANRCTI a fost demis in urma unui audit intern si a unei evaluari a activitatii institutiei  conduse de Georgescu. In urma acestui audit, s-au constatat anumite probleme, cum ar fi incalcarea mai multor preveri legale.
Publicat Miercuri, 20 August 2008 - 08:19
Cuvinte cheie: georgescu, anrcti, tariceanu, comunicatii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours