Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Generalul-maior Aurel Stanciu este noul sef al Statului Major al Fortelor Aeriene

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Stanisoara, l-a numit pe generalul-maior Ion Aurel Stanciu in functia de sef al Statului Major al Fortelor Aeriene, acesta ocupand pana in prezent functia de sef al Directiei Operatii din cadrul Statului Major General(SMG).

Noul sef al Aviatiei are 54 de ani si a ocupat de-a lungul timpului mai multe functii in cadrul Armatei, potrivit Newsin.

Totodata, prin ordin al ministrului Stanisoara au mai fost numiti si alti generali in functii de conducere in cadrul MApN. Astfel, generalul-maior Stefan Oprea va prelua functia de loctiitor al sefului SMG, generalul-maior Niculae Tabarcia va fi noul director al SMG, in timp ce generalul-maior Ion Stefan si generalul de brigada Valeriu Nicut vor fi directori adjuncti ai aceleiasi structuri.

Totodata, generalul de brigada Dumitru Seserman va prelua functia de sef al Directiei Management Resurse Umane, iar generalul de brigada Valentin Petre se va afla in fruntea Directiei Logistice din cadrul SMG. La conducerea Directiei Planificare Strategica se va afla generalul de brigada Alexandru Rus, in timp ce generalul de brigada Mihai Chirita va fi numit sef al Directiei Operationalizare, Generare si Evaluare Forte din cadrul Statului Major General.

Sefii Directiilor Contrainformatii din MApN si Fortele Aeriene si mai multi angajati ai Unitatii militare de la Ciorogarla, de unde au disparut armele, au fost eliberati din functie pe 30 ianuarie.

Publicat Joi, 19 Februarie 2009 - 09:49
Cuvinte cheie: MApn, SMG, SMFT, Stanisoara, armata, Stanciu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours