Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Garda Financiara ar putea calcula prejudiciile firmelor si intocmi dosare de evaziune fiscala

Comisarii Garzii Financiare ar putea primi competente sporite in materie fiscala si penala, ce vizeaza posibilitatea de a calcula impozitele si taxele sustrase de la plata catre buget si intocmirea de dosare ce pot constitui probe la procese penale.

"Intentionam sa atribuim competentei noi comisarilor Garzii Financiare, care sa aiba dreptul de a face inspectie fiscala partiala, adica sa poata calcula pana la ultimul leu impozitul si taxele sustrase de la plata catre buget, astfel incat dosarul de evaziune fiscala sa poata constitui proba la Parchet", a explicat presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar, citat de Newsin.

In prezent, Garda Financiara, institutie coordonata de ANAF, lucreaza la elaborarea unui proiect de act normativ, a precizat comisarul general al Garzii, Adrian Cucu.

"Pana la finalul acestei saptamani, vrem sa finalizam un proiect de act normativ care sa creasca eficienta activitatii noastre, prin consolidarea unor competente in materie fiscala, ce tin de calcularea prejudiciului aferent unor fapte de evaziune fiscala", a spus Adrian Cucu.
Publicat Luni, 23 Februarie 2009 - 17:13
Cuvinte cheie: garda financiara, evaziune fiscala, anaf | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours