Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Garda de Mediu are peste 1.500 de procese

Garda Nationala de Mediu (GNM) are in prezent 1.200 de procese in instanta, de sase ori mai multe decat in 2006, iar in alte 300 de cazuri a fost data in judecata fara sa fie in cunostinta de cauza.

"Cand am plecat din institutie, in 2006, am lasat in instanta 200 de procese. Acum am gasit 1.200. Am aflat, insa, ca mai exista 300 de cazuri in care am fost chemati in instanta, dar citatiile nu au fost inregistrate la secretariatul comisariatului general sau la comisariatul bucurestean. Din aceasta cauza, s-au pierdut multi bani care ar fi trebuit sa ajunga la bugetul de stat", a declarat comisarul general al institutiei, Silvian Ionescu, citat de Newsin.

El a evitat sa faca estimari cu privire la pierderile care au fost inregistrate, insa a avansat o amenda medie de 30.000 lei, care in cazul celor 300 de cazuri ar fi dus la un total de 9 milioane lei.

"Fie am fost dati in judecata, nu ne-am aparat in instanta si astfel am pierdut banii din amenzi, fie am castigat in instanta, nu ne-am dus la recurs si iar am pierdut", a explicat comisarul general al Garzii Nationale de Mediu.
Publicat Vineri, 20 Martie 2009 - 12:58
Cuvinte cheie: garda de mediu, mediu, silvian ionescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours