Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Flutur vorbeste de posibile rectificari bugetare in favoarea administratiilor locale

Vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a spus, dupa sedinta conducerii partidului, ca administratiile locale ar putea primi fonduri suplimentare printr-o rectificare bugetara, in cazul in care incasarile de la bugetul statului ar permite acest lucru.

Flutur a afirmat ca presedintii consiliilor judetene si-ar fi dorit mai multi bani decat cei primiti prin proiectul de buget elaborat de actualul Executiv, insa resursele bugetare nu permit alocarea unor fonduri suplimentare.

"Toti stim cat este plapuma, ca avem niste constrangeri. Vrem sa fim realisti si prudenti pentru a putea realiza ceea ce am promis (...) Toti am fi dorit mai mult. Pe de alta parte, exista o solidaritate care trebuie sa se manifeste in aceasta perioada", a spus Flutur, luni, la finele sedintei Biroului Permanent National al PDL.

Gheorghe Flutur, presedinte al CJ Suceava, a spus ca exista insa posibilitatea ca administratiile locale sa primeasca noi fonduri in urma unei rectificari de buget sau chiar mai multe, in cursul acestui an. "Speram sa fie posibila o rectificare bugetara sau chiar mai multe in beneficiul comunitatilor locale", a explicat pedelistul.

El a precizat ca este luata in calcul, in cadrul coalitiei, initierea unui program guvernamental de finantare a construirii si refacerii drumurilor europene, mai ales ca fondurile venite de la Uniunea Europeana pentru acest scop au fost deja utilizate.

Publicat Luni, 16 Februarie 2009 - 15:19
Cuvinte cheie: Flutur, buget, rectificari, administratie, locala | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours