Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Emilian Cutean a fost numit secretar de stat pentru problemele revolutionarilor

Premierul Emil Boc l-a numit pe fostul parlamentar social-democrat, Emilian Cutean in locul lui Puiu Nicolae Fesan la conducerea Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din decembrie 1989.

Cutean a mai condus Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 in mandatul premierului PSD Adrian Nastase, potrivit Newsin.

In perioada 2003 - 2004, noul sef al Secretariatului a fost secretar General la Blocul National al Revolutionarilor. El detine medalia "Revolutia Romana din Decembrie 1989".  

Emilian Cutean a lucrat, inainte de Revolutie, ca strungar la Inteprinderea Mecanica Sibiu si a fost si cascador la Romaniafilm. Intre 1998 si 1999 a fost director la SC Rombeton SA, iar ulterior - director la SC ALCO International SRL.

Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea,  sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni, in dosarul Asociatia "Club 22".Publicat Miercuri, 1 Aprilie 2009 - 14:08
Cuvinte cheie: Emilian Cutean, Boc, secretar de stat, Revolutie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours