Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Emil Marian Anghel, noul presedinte al ANDRAD

Emil Marian Anghel este noul presedinte al Agentiei Nationale pentru Deseuri Radioactive (ANDRAD), aflata in subordinea Ministerului Economiei, inlocuindu-l in functie pe Gheorghe Ionita.

"Incepand din 16 aprilie 2009, in conformitate cu Ordinul nr. 727 al Ministrului Economiei, functia de presedinte al ANDRAD este indeplinita de ing. Emil Marian Anghel", potrivit comunicatului agentiei, citat de Newsin.

De la inceputul anului, ministrul Adriean Videanu a inlocuit din functie mai multi directori, la companii, societati sau regii al caror actionar majoritar este ministerul: Nuclearelectrica, Electrica, Transelectrica, Romgaz, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO), la complexurile energetice din Oltenia, la Regia Autonoma de Activitati Nucleare (RAAN), Cupru Min Abrud, Compania Nationala a Huilei (CNH) Petrosani, Moldomin Moldova Noua, Electrica Serv si Econord Baia Mare, la Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR), Agentia Romana pentru Conservarea Energiei (ARCE), Societatea Nationala a Sarii, Compania Nationala a Uraniului si la Societatea Nationala a Apelor Minerale (SNAM).

Publicat Joi, 30 Aprilie 2009 - 11:38
Cuvinte cheie: Emil Marian Anghel, ANDRAD | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours