Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Efectul "deconcentrarii": Toata puterea, in mana baronilor locali

Liderii locali ai PDL si PSD si-au vazut visul cu ochii: au inceput sa-si plaseze oamenii in structurile judetene ale guvernului. De ieri, cele doua partide au inceput sa isi instaleze oamenii si in functiile de conducere ale institutiilor decentralizate ale guvernului. 

In total, este vorba de aproape 5.000 de functii de directori si directori adjuncti in multe institutii, printre care directiile de finante publice, directiile agricole, Garda de Mediu si Garda Financiara, informeaza evz.ro.

Numirile vor fi facute de ministrii in subordinea carora se afla acele institutii, dar propunerile nominale sunt avansate de liderii judeteni ai PSD si PDL. 

Cine ramane fara joburi 

Prima etapa a operatiunii "Politizarea directorimii din administratia locala" a fost aceea de a-i matura pe liberali si pe udemeristi din fruntea deconcentratelor. 

Conform actului normativ aprobat, vor fi schimbati sefii de servicii deconcentrate subordonate Ministerelor Sanatatii, Culturii, IMM, Muncii, Tineretului si Sportului, Finantelor, Agriculturii, Mediului, Economiei, Comunicatiilor, precum si Secretariatului General al Guvernului. Sunt incluse astfel directii si case de sanatate publica, directii de munca, sectii judetene ale Garzii Financiare si directiile agricole. 


Evz.ro: Baronii locali au putere total?
Publicat Sambata, 25 Aprilie 2009 - 12:55
Cuvinte cheie: deconcentrare, lideri locali, baroni, pnl, psd | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours