Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Directorul adjunct al SMG si alti generali din MApN au fost trecuti in rezerva

Directorul adjunct al Statului Major General, Victor Barbu, si alti generali din Ministerul Apararii Nationale au fost trecuti, marti, in rezerva, printr-un decret semnat de seful statului.

Directorul adjunct al SMG, Victor Barbu, a fost inaintat la trecerea in rezerva la gradul de viceamiral cu trei stele. De asemenea, loctiitorul Sefului Statului Major al Fortelor Navale, Gheorghe Petria, a fost trecut in rezerva si avansat la gradul de contraamiral cu doua stele.

In rezerva a trecut si Comandantul Flotei, Mircea Rusmanica, care a primit la pensionare gradul de contraamiral cu doua stele, potrivit Newsin.

Din cadrul Statului Major al Fortelor Aeriene, au fost pensionati seful Comandamentului Aerian Principal, Ionel Cantaragiu, care a primit gradul de general de brigada cu o stea si Comandantul Bazei 71 Aeriana Campia Turzii, generalul de flotila Ion Avram.

In acelasi timp, seful Resurselor de la Statul Major al Fortelor Terestre, Ioan Grecu, a fost trecut in rezerva si avansat la gradul de general maior cu doua stele.

In acelasi decret prezidential cu privire la trecerea in rezerva a unor generali din MApN apare si numele comandantului Academiei Tehnice Militare, Doru Gheorghe Safta, care a fost si avansat la gradul de general de brigada cu o stea.

Publicat Marti, 3 Martie 2009 - 16:42
Cuvinte cheie: SMFA, SMG | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours