Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Deputatul Octavian Popa a sesizat ANI in cazul lui Silvian Ionescu

Deputatul Octavian Popa a trimis o scrisoare presedintelui ANI, Catalin Macovei, prin care solicita ca institutia sa verifice daca Silvian Ionescu, comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, nu se afla in incompatibilitate cu calitatea de actionar la compania KVB Economic.

Octavian Popa, fost comisar general la GNM, a reclamat faptul ca actualul comisar general, Silvian Ionescu, se afla in incompatibilitate, deoarece firma la care este actionar, KVB Economic, a incheiat un contract de consultanta cu OMV Petrom, consultanta oferita tocmai in domeniul mediului.

Totodata, Popa i-a adresat o scrisoare deschisa presedintelui Basescu caruia i-a adus la cunostinta acest caz.

Deputatul liberal vrea sa se adreseze si ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi, cu o cerere similara celei trimise catre ANI. Popa nu este satisfacut de faptul ca Ionescu si-a vandut actiunile pe care le avea la KVB Economic. "Chiar daca domnul Silvian Ionescu pretinde ca si-a vandut actiunile detinute la KVB Economic, gestul domniei sale ridica un semn de intrebare privind sprijinirea societatii amintite, deoarece in actionariatul companiei au ramas fostii parteneri ai domniei sale", sustine Popa.
Publicat Miercuri, 25 Martie 2009 - 17:30
Cuvinte cheie: Octavian Popa, garda de mediu, ANI, silvian ionescu, KVB Economic | Afisari: 65,535
Comentarii (1)
Erou Spion, Venetia (Marti, 31 Martie 2009 - 11:54)
Daca a ajuns un spion declarat sa devina erou al tarii si dupa ce a facut avere pe seama consultantei(?) de mediu si a furturilor de la Bancorex, sa fie promovat la grad de .............sa mai invoce si moralitatea, sa mai fie si repus in functii ...ne meritam soarta iar mortii revolutiei ar trebui macar sa nu-l lase sa doarma noaptea !

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours