Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Demis de la ANRM, Bogdan Gabudeanu acuza interese politice in scandalul Sterling

Fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM), Bogdan Gabudeanu, a declarat vineri ca exista anumite grupuri de interese care incearca sa intre in zona de exploatare din Marea Neagra si nu prin proceduri legale, grupuri a caror portavoce ar fi Iulian Iancu. 

 

"Sunt persoane care vor sa castige puncte politice in mod ilegal. Acesti oameni pot fi fie oameni de rea-credinta, asa cum cred ca sunt, fie incompetenti", a declarat vineri Bogdan Gabudeanu, in cadrul unei conferinte de presa.

Gabudeanu a precizat ca, in spatele acestor grupuri, se afla deputatul PSD, Iulian Iancu. In ceea ce priveste grupurile de interese, Gabudeanu a spus ca ii este greu sa spuna la cine anume se refera.

"De ce nimeni nu s-a legat de Petrom si s-a legat de Sterling?", s-a intrebat Gabudeanu. Potrivit lui Gabudeanu, deputatul PSD Iulian Iancu "a devenit portavocea grupurilor mentionate, desi ar fi trebuit sa dea dovada de mai multa responsabilitate".

"Iancu m-a sunat sa ma intrebe ce este cu contractul cu Sterling si i-am explicat", a mai spus fostul presedinte al ANRM.

Gabudeanu a mai spus ca a consultat CV-ul lui Iulian Iancu, de pe portalul Camerei Deputatilor. "Din 1985 si pana in 2000, Iulian Iancu a activat doar in domeniul gazelor, la Romgaz, la Distrigaz Sud, ca director la ANRGN. Oare domnul Iulian Iancu chiar nu cunoaste legislatia romaneasca?", a spus Gabudeanu.

Publicat Vineri, 6 Februarie 2009 - 17:57
Cuvinte cheie: Bogdan Gabudeanu, ANRM, Sterling Resources | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours