Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Daniel Constantin este noul director general al APIA

Daniel Constantin a fost numit in functia de director general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), incepand cu 1 aprilie 2009.

Daniel Constantin are o experienta de peste sase ani in ceea ce priveste integrarea europeana, constructia institutionala a APIA, precum si accesarea fondurilor europene, se arata in comunicat.

Incepand din 2003, in calitate de coordonator al Corpului Consilierilor de Integrare Europeana din Cadrul MAPDR, Daniel Constantin a avut responsabilitati legate de negocierea pachetului financiar acordat Romaniei pentru capitolul Agricultura, dar si de Politica Agricola Comuna (PAC), cum ar fi reforma acesteia, negocierile privind cadrul financiar 2007-2013.

De asemenea, inca din anul 2003, acesta a avut responsabilitati legate de constructia institutionala APIA.

Noul director general al APIA este de profesie inginer, fiind absolvent al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, si detine diploma de master la facultatea mai sus mentionata.

Sarbu: Cei 15 directori ai APIA care nu si-au dat demisia vor fi oricum demisi

Un numar de 15 directori ai Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, care nu si-au depus inca demisia, vor fi concediati odata cu pronuntarea Curtii Constitutionale asupra OUG care prevede demiterea acestora din conducerea agentiei.

"Unii nu au plecat, vor sa mearga in instanta, dar probabil ca saptamana viitoare Curtea Constitutionala se va pronunta pe Ordonanta noastra de Urgenta si oricum vor fi demisi. Din cate inteleg eu, in jur de 15 nu au plecat inca, restul si-au dat demisia sau au plecat pe alte posturi", a spus Sarbu, potrivit Newsin.

Acesta a explicat ca, din cauza directorilor, s-au inregistrat intarzieri mari in acordarea subventiilor din agricultura, in ciuda faptului ca acestia primeau salarii de circa 10.000 de lei lunar.
Publicat Joi, 2 Aprilie 2009 - 16:13
Cuvinte cheie: apia, daniel constantin, sarbu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours