Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Dan Docan, fost director al Imprimeriei Nationale, propus de PSD pentru sefia RA-APPS

Dan Docan, fost director general al Imprimeriei Nationale, are cele mai multe sanse pentru a prelua sefia RA-APPS, dar in carti se afla si Bogdan Mihailescu, consilier in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, ambii fiind propusi de PSD, potrivit unor surse social-democrate.

Dan Docan a fost revocat din functia de director general al Imprimeriei Nationale la jumatatea lunii ianuarie. Sotia sa, Marinela Docan, este director comercial la sucursala "Triumf" a RA-APPS. Bogdan Mihailescu a fost propus de organizatia de Bucuresti a PSD, condusa de Marian Vanghelie. El are 30 de ani si este de profesie jurist. Decizia de numire trebuie semnata, in cazul in care este aprobata, de secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu.

Potrivit acelorasi surse, unul dintre membrii conducerii RA-APPS a fost deja schimbat de secretarul general. Astfel, directorul tehnic al Regiei, Ioan Sterian, a fost inlocuit incepand cu 28 ianuarie cu Stefan Marza, fost consilier parlamentar.

Aceleasi surse mai spun ca PSD a propus-o pe Iuliana Stratulat pentru sefia Agentiei pentru Resurse Minerale (ANRM), aflata in coordonarea premierului. Stratulat a mai condus ANRM in mandatul premierului Adrian Nastase. Institutia este condusa in prezent de Bogdan Gabudeanu.

Publicat Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 18:38
Cuvinte cheie: Dan Docan, director, Imprimeria Nationala, PSD, sef, RA-APPS | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours