Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Curtea de Apel Galati a decis reluarea alegerilor pentru desemnarea viceprimarilor de la Focsani

Curtea de Apel Galati a respins recursul declarat de Consiliul Local Focsani la o sentinta a Tribunalului Vrancea, de suspendare a rezultatului alegerilor viceprimarilor, fapt care obliga forul administrativ local sa reia scrutinul pentru desemnarea viceprimarilor.

"Judecatorii Curtii de Apel Galati au respins, cu opinie majoritara, recursul formulat de Consiliul Local Focsani la sentinta Tribunalului Vrancea de suspendare a Hotararii de Consiliu Local nr. 5/162/26.06.2008, privind alegerea cei doi viceprimari ai municipiului Focsani, Alin Silviu Trasculescu si Romeo Paul Postelnicu", a declarat, vineri, judecatorul Marius Istrate de la Curtea de Apel Galati, informeaza corespodnentul NewsIn.

Hotararea Curtii este irovocabila, ceea ce inseamna ca, acum, Consiliul Local Focsani trebuie sa organizeze noi alegeri pentru desemnarea celor doi viceprimari.

Municipiul Focsani nu are viceprimari din iulie 2008, cand Tribunalul Vrancea a admis contestatia formulata de consilierii locali PSD la HCL 5/162 din 26 iunie 2008, privind alegerea viceprimarilor Alin Silviu Trasculescu (PDL) si Romeo Paul Postelnicu (PNL). Social-democratii au invocat atunci faptul ca cei doi viceprimari au fost votati cu carioci de culori diferite. Imediat, Consiliul Local Focsani a atacat cu recurs hotararea Tribunalului Vrancea la Curtea de Apel Galati.

In aceasta perioada, sarcinile viceprimarilor au fost indeplinite de primarul Focsaniului, Decebal Bacinschi.

Publicat Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 13:58
Cuvinte cheie: viceprimari, Focsani, realegere, Vrancea, Curtea de Apel | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours