Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

CSV-urile au adus Domeniilor Statului peste 4,6 milioane lei in 2008

Agentia Domeniilor Statului (ADS) a vandut 105 circumscriptii sanitar - veterinare (CSV) aflate in administrarea agentiei, agentia estimand ca in 2009 va vinde alte 150 de imobile, sedii ale circumscriptiilor sanitar-veterinare. 

Conform ADS, de la inceputul anului 2009 au fost incheiate 12 contracte de vanzare a CSV-urilor, in valoare de aproximativ 525.568 lei, relateaza Newsin.

Vanzarea de catre ADS a bunurilor imobile in care se desfasoara activitati de asistenta sanitar-veterinara a fost reglementata printr-un act normativ din anul 2004 si se realizeaza prin atribuirea directa catre concesionarii activitatilor sanitar-veterinare publice de interes national, care isi desfasoara activitatea in aceste imobile.

Agentia Domeniilor Statului a preluat in administrare de la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), in vederea vanzarii, 1.535 de imobile, sedii de CSV-uri. Pentru 1.252 de CSV-uri sunt in vigoare contracte de concesiune bunuri imobile, iar pentru 336 dintre acestea au fost incheiate contracte de vanzare-cumparare.

Agentia Domeniilor Statului (ADS) este o institutie specializata care realizeaza privatizarea societatilor comerciale cu profil agricol, constituite in conformitate cu Legea nr. 15/1990.
Publicat Marti, 31 Martie 2009 - 15:58
Cuvinte cheie: ads, csv, agentia domeniilor statului, mapdr, ministerul agriculturii | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours