Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Corpul de Control al Guvernului va investiga achizitiile de masini ale Hidroelectrica

Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP) va sesiza Corpul de Control al Guvernului cu privire la cumpararea, anul trecut, de catre Hidroelectrica a unor autoturisme in valoare de 3,78 milioane de lei.

Autoritatea a finalizat in luna martie un raport privind verificarea respectarii prevederilor legale in domeniu la atribuirea, in anul 2008, a contractelor de furnizare a patru tipuri de autoturisme de catre S.C. Hidroelectrica S.A. Bucuresti, precizeaza intr-un comunicat presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), Cristina Traila.
.
Primul contract, in valoare de 1.601.800 de lei, prevede achizitionarea a trei autoturisme de teren 4x4 si a 11 autoturisme tip SUV 4x4 nepermanent. Un alt contract prevede achizitionarea de catre Hidroelectrica a 12 autoturisme de teren 4x4 diesel nepermanent, in valoare totala de 1.678.800 de lei. Alte patru autoturisme de tip teren pick-up cu cabina dubla 4x4 au fost cumparate anul trecut de companie contra sumei de 499.600 de lei, potrivit Newsin.
Publicat Marti, 31 Martie 2009 - 15:56
Cuvinte cheie: hidroelectrica, anrmap, achizitii publice | Afisari: 65,535
Comentarii (1)
hidroilescu turbineanu, Minister (Marti, 31 Martie 2009 - 20:20)
Ce garantie pot avea contribuabilii acestei tari ca persoanele invinuite si inculpate care conduc acum SC Hidroelectrica-SA(Directorul General Oprea Traian, Directorul Directiei Furnizare si loctiitorul Directorului Diviziei Tehnice Asan Livius, Seful Serviciului Furnizare Opris Niculae(reincadrat de doua saptamani ca Sef de Serviciu dupa ce a fost Presedintele ANRE), Directorul Economic Iosif Georgeta isi exercita mandatul in favoarea intereselor statului in conditiile in care aceste persoane sunt invinuite si inculpate exact pentru prejudicierea intereselor SC Hidroelectrica-SA, companie aflata in proprietatea statului? De ce domnul Mantog(invinuit si inculpat) de la Complexul Rovinari si domnul Cornel Serban(invinuit) de la DGIPI, au demisionat deindata ce a devenit public faptul ca sunt invinuiti si/sau inculpati, desi sunt invinuiti si/sau inculpati pentru savarsirea unor fapte a caror incadrare penala e mult mai blanda decat in cazul persoanelor cu functii de conducere de la SC Hidroelectrica-SA care sunt invinuiti pentru constituirea si participarea la un COMPLOT indreptat impotriva intereselor statului? Referinte:
http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=93019 http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=93091 http://www.tmb.ro/dosare_ecris.php?id_dosar=300000000122981 http://www.cronicaromana.ro/prezumtia-de-nevinovatie-pentru-sie-.html http://www.cronicaromana.ro/subminarea-economiei-nationale-ii-quo-vadis-energetica-.html http://www.cronicaromana.ro/subminarea-economiei-nationale-.html http://www.cronicaromana.ro/nihil-sine-sie-.html
http://www.cronicaromana.ro/marionete-cu-epoleti-.html?sirc=marionete cu epoleti

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours