Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Cornel Ilie Serban este noul sef al DGIPI

Numirea a fost facuta de ministrul Administratiei si Internelor Dan Nica, care a mai anuntat ca functiile de adjuncti ai secretarului general ai ministerului vor fi ocupate de comisarii sefi Octav Teodorescu si Aurelian Ghimbau, pentru o perioada de sase luni.

Pe 15 februarie, comisarul sef Cornel Serban a fost desemnat sa coordoneze activitatea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) de catre ministrul Internelor Dan Nica. El fusese numit de fostul ministru al Internelor, Cristian David, in functia de sef al Diviziunii Protectie Interna, departament din cadrul DGIPI, ulterior, fiind ales de catre fostul ministru Gabriel Oprea, ca adjunct la comanda DGIPI.

Cornel Serban are 46 de ani si, anterior, a fost atasat de Ministerul Administratiei si Internelor in Spania, la Madrid. Serban a practicat judo la Dinamo, avand mai multe premii europene la activ.

Octav Teodorescu si Aurelian Ghimbau ii inlocuiesc pe Danut Tudor si Ion Cuhuteanu, potrivit Newsin.

De asemenea, ministrul le-a retras imputernicirea chestorilor Bolboseanu Constantin, Florin Trosca, Dumitru Parvu, de la Inspectoratul General al Politiei Romane, cel din urma fiind numit prim-adjunct al inspectorului sef al Politiei Romane, Petre Toba, alaturi de Mihai Calinescu si Tache Bocaniala.

Bolboseanu, Trosca si Parvu fusesera numiti in functiile pe care le-au detinut pana duminica de fostul ministru al Internelor, Gabriel Oprea.
Publicat Duminica, 15 Martie 2009 - 12:38
Cuvinte cheie: Cornel Ilie Serban, DGIPI, Octav Teodorescu, Aurelian Ghimbau, MAI, dan nica | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours