Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

CNI ii cere sefului ANI sa prezinte rapoartele de activitate, dupa ce a lipsit de la trei sedinte

CNI ii va solicita presedintelui ANI, Alexandru Macovei, sa inainteze un termen pentru prezentarea realizarilor din anul 2008 si a obiectivelor pe anul 2009, sau sa delege o persoana care sa prezinte materialele, dupa ce Macovei a absentat a treia oara de la sedinta CNI la care era invitat.

Macovei trebuie sa prezinte stadiul indeplinirii angajamentelor asumate prin Planul de management pentru anul 2008, respectiv obiectivele manageriale pentru anul 2008, obiectivele manageriale pentru anul 2009 si stadiul de redactare sau elaborare a Strategiei Operationale a Agentiei privind activitatea de control al averilor si de verificare a conflictelor de interese.

Membrii CNI au mai decis sa ii ceara presedintelui ANI ca in raportul de activitate al Agentiei sa figureze si o sectiune referitoare la litigiile din justitie ale institutiei, conform Newsin.

Pe ordinea de zi a mai figurat o sesizare a fostului director de Cabinet al presedintelui ANI, Carmen Fluture, care reclama eventuale incompatibilitati ale lui Alexandru Macovei. Fluture mai reclama faptul ca declaratiile de avere si de interese pe care le-a depus la eliberarea din functie nu sunt postate pe pagina de internet a ANI, conform prevederilor legale. CNI a decis ca aceste cazuri sa faca obiectul verificarilor Comisiei de evaluare infiintate in urma cu doua saptamani pentru analiza unui memoriu inaintat de un inspector de integritate.
Publicat Joi, 26 Februarie 2009 - 16:53
Cuvinte cheie: CNI, ANI, Alexandru Macovei | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours