Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Clujenii voteaza pentru noul primar al orasului

Alegerile pentru functia de primar al orasului Cluj-Napoca au inceput duminica dimineata. Candidatul liberal a mizat in campanie pe tema sprijinirii economiei Clujului, iar candidatul social-democrat a mizat pe tema sigurantei cetateanului.

Alegerile locale au inceput fara incidente duminica dimineata in orasul Cluj-Napoca. Clujenii sunt chemati la urne sa isi aleaga viitorul primar, scrutinul fiind necesar pentru inlocuirea fostului primar Emil Boc, in prezent premier al Romaniei.

Favoritul in sondaje este candidatul din partea PDL, Sorin Apostu, care de altfel se bucura si de sprijinul premierului Emil Boc. 

Senatorul PNL de Cluj, Marius Nicoara, candidat la functia de primar al muncipiului Cluj-Napoca, a afirmat, duminica, la iesirea din cabina de vot, ca a votat pentru mentinerea locurilor de munca, transmite corespodnentul Newsin.

"Am votat pentru un program economic pentru Cluj, in aceasta criza economica, in care sa nu mai pierdem locurile de munca si sa putem sa aducem chiar mai multe locuri de munca noi", a spus Nicoara la iesirea din cabina de vot.

Candidatul liberal si-a exprimat speranta ca locuitorii municpiului vor vota un clujean la primarie. "Sunt convins ca, de data asta, clujenii vor vota, pentru Cluj, un clujean", a spus Nicoara.
Marius Nicoara a votat la Sectia de vot 44 de la Scoala 10 din cartierilor Zorilor, unde este asteptat sa voteze, la ora 10.00, si premierul Emil Boc.

Primul dintre candidatii la Primaria Cluj-Napoca care a votat a fost social-democratul Teodor Pop-Puscas . El a votat la prima ora, afirmând ca voteaza pentru "toleranta zero fata de violenta".

Nereguli minore in procesul de vot

Biroul Electoral Municipial Cluj-Napoca a anulat, duminica dimineata, 49 de buletine de vot, dupa ce PSD sesizat faptul ca textura hartiei era diferita de a celorlalte buletine.

Buletinele au fost anulate la anulate la Sectia de votare 148, din cartierul Iris.

"A fost depusa o sesizare, dupa ce s-a constatat ca mai multe buletine erau dintr-o hartie care avea alta textura.  Buletinele au fost anulate pentru a nu crea suspiciuni", a declarat presedintele Biroului Electoral Judetean, Emil Belean.

Publicat Duminica, 15 Februarie 2009 - 10:35
Cuvinte cheie: Cluj, Primarie, scrutin, alegeri, emil boc | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours