Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Cioroianu si Daianu au fost scosi de pe lista PNL la PE inaintea sedintei finale

Consiliul National Executiv, care definitiveaza ordinea candidatilor PNL la Parlamentul European a inceput luni dimineata, dupa o sedinta a Biroului Politic Central care a operat unele modificari in propunerea initiala pe liste - Adrian Cioroianu si Daniel Daianu au ramas in afara celor 33.

Lista pe care conducerea PNL a votat-o in cadrul sedintei de miercuri a Biroului Politic Central propunea urmatoarea ordine pentru primii 11 pe lista lileralilor pentru Parlamentul European: Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ardelean Ben-Oni, Ovidiu Silaghi, Adrian Cioroianu, Catalin Turliuc, Radu Surugiu, Magor Csibi, relateaza Newsin.

Intr-o intalnire avuta insa luni dimineata, inaintea sedintei de Consiliului National Executiv, s-a operat o schimbare - Magor Csibi a "urcat" pe un loc considerat, la limita, eligibil, anume pozitia a opta, in locul lui Adrian Cioroianu, care nu se mai regaseste printre cei 33, deorece ar fi incercat sa obtina un loc mult mai bun.

De asemenea, Daniel Daianu, care nu era inclus pe lista initiala, a ramas in continuare in afara ei, potrivit unor surse acesta preferand sa lucreze in Banca Nationala a Romaniei.

Potrivit Statutului PNL, forma finala a listei pentru PE este data de Consiliul National Executiv, care va avea loc luni.

Seful de campanie va fi, cel mai probabil, Rares Manescu, iar Departamentul de Comunicare va fi coordonat de Adriana Saftoiu.

Publicat Luni, 30 Martie 2009 - 11:24
Cuvinte cheie: Cioroianu, Daianu, lista, PE, alegeri europarlamentare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours