Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Candidatul PDL spera sa castige Primaria Clujului din primul tur

Candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat duminica, dupa ce a iesit de la cabina de vot, ca spera sa nu existe un tur doi la alegerile pentru Primarie, pentru a nu se face cheltuieli suplimentare.

"Eu sper, pentru bunul mers al municipiului Cluj-Napoca, pentru ca avem foarte multe lucruri de facut si pentru economii, sa terminam din primul tur, dar clujenii vor stabili acest lucru", a spus Apostu, citat de Newsin.

El a adaugat ca a votat pentru "o normalitate la Cluj-Napoca, pentru continuarea proiectelor pe care le-a început alaturi de Emil Boc".

Sorin Apostu  a mai afirmat ca, printre prioritatile sale, daca va fi ales primar, se va numara trecerea Politiei in subordinea Primariei. "In primul rand, trebuie sa ne reorientam mai mult inspre ce inseamna descentralizarea, si Politia sa revina Primariei, pentru ca, din ce in ce mai mult, o sa avem nevoie de pastrarea sigurantei si ordinii in municipiul Cluj-Napoca", a spus Apostu.

El a adaugat ca va urmari si construirea stadionului municipial, a unui sediu pentru filarmonica de stat Transilvania si a centurilor ocolitoare, precum si programul de reabilitare termica a blocurilor.

"Pensionarii, chiar daca le dam abonamente gratuite la transportul în comun, au nevoie si de alt suport, pentru ca, pana la urma, au nevoie ca nu toata pensia sa se duca pe cheltuieli", a spus Apostu.

Biroul Electoral Municipal Cluj Napoca a dat publicitatii prezenta la urne la ora 10.00, aceasta fiind de 2,44% , fata de 5, 21% de la alegrile locale din iunie, si 3,7% la cele parlamentare din toamna.

Publicat Duminica, 15 Februarie 2009 - 11:55
Cuvinte cheie: Primarie, cluj, PDL, sorin apostu, candidat, alegeri | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours