Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Bogdan Gabudeanu, fost sef ANRM, vrea sa dea Guvernul in judecata

Fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM), Bogdan Gabudeanu, ia in considerare sa dea Guvernul Boc in judecata, intrucat considera ca a fost demis din motive politice, a declarat joi Bogdan Gabudeanu.

"Ma consult cu un avocat si as putea da Guvernul in judecata, daca avocatul va considera ca am dreptate. A fost o demitere politizata, eu asa o consider. Una e sa ma demiti, alta e sa ma eliberezi din functie. Eu ca presedinte al ANRM aveam rang de secretar de stat. A fost o demitere fara o motivatie, si nu o eliberare din functie", a explicat Bogdan Gabudeanu, citat de NewsIn.

Premierul Emil Boc l-a demis miercuri pe Bogdan Gabudeanu din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale si a semnat decizia de numire in aceasta functie a lui Maracineanu Gelu Agafiel, potrivit comunicatului emis miercuri de Guvern.

Bogdan Gabudeanu a fost presedinte al ANRM incepand cu 28 noiembrie 2006. ANRM este institutia guvernamentala responsabila cu acordarea licentelor de exploatare miniera. Agentia se afla sub coordonarea directa a Guvernului Romaniei.

Publicat Joi, 5 Februarie 2009 - 13:14
Cuvinte cheie: Gabudean, proces, Guvern, ANRM | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours