Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu: Serviciile habar n-au avut de celebrul contract Sterling

Presedintele Traian Basescu a declarat ca serviciile de informatii "habar n-au avut" de contractul cu firma Sterling si ca "prudenta" l-a facut sa nu se pronunte pe aceasta tema, desi are "destule analize".

Traian Basescu a spus ca spera ca Guvernul va avea macar o concluzie a Corpului de Control al prim-ministrului, "daca nu si a altora". Corpul de control al Guvernului a inceput, pe 9 februarie, verificarile cu privire la contractul incheiat intre Sterling Resources si Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), a declarat noul presedinte al ANRM, Gelu Maracineanu, citat de Newsin.

Premierul Emil Boc declarase anterior ca va fi analizata sub aspect legal modalitatea prin care contractul de explorare incheiat intre Sterling Resources si ANRM a fost transformat in acord petrolier si de concesiune.

Contractul de explorare si impartire a productiei pentru perimetrele XIII Pelican si XV Midia a fost incheiat de Rompetrol S.A. la data de 6 august 1992, cu firmele Enterprise Oil si Canadianoxi Ltd. si aprobat prin Hotararea Guvernului nr.570/1992, inainte de intrarea in vigoare a Legii petrolului 134/1995, prin care s-a statuat ca tipul de contract petrolier practicat in Romania este acordul petrolier de concesiune.
Publicat Miercuri, 18 Martie 2009 - 08:50
Cuvinte cheie: basescu, sterling, rompetrol, petrol, ucraina | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours