Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu s-a intalnit cu reprezentantul BEI

Presedintele Romaniei Traian Basescu a discutat, luni, cu Matthias Kolatz-Ahnen, vicepresedinte BEI, despre posibilitatile BEI de a sprijini Romania in contextul crizei economice, presedintele aducand in discutie necesitatea sustinerii industriei auto din Romania.

De asemenea, "importanta identificarii unor modalitati de flexibilizare si crestere a atractivitatii facilitatilor de finantare pentru IMM-uri, intreprinderi cu capitalizare medie, autoritati publice locale si infrastructuri de transport", a fost unul din subiectele discutate luni de vicepresedintele responsabil pentru operatiunile Bancii Europene de Investitii (BEI) in Romania, Matthias Kolatz-Ahnen, cu Traian Basescu, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a primit, luni, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Bancii Europene de Investitii, prilej cu care seful statului a spus ca stie intentiile BEI de a oferi in continuare bani Romaniei, dar ca Romania are o problema in ceea ce priveste capacitatea administrativa.

Presedintele Traian Basescu a multumit reprezentantilor Bancii Europene de Investitii pentru ajutorul oferit in ultima perioada. "Stiu foarte bine despre intentia dumneavoastra de a continua sa ne puneti la dispozitie bani in aceasta perioada, problema pe care o avem si care este binecunoscuta este capacitatea noastra administrativa", a spus presedintele Traian Basescu.

Publicat Luni, 9 Februarie 2009 - 16:28
Cuvinte cheie: Basescu, BEI | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours