Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu: Mogulii media discrediteaza autoritatea statului

Presedintele Traian Basescu le-a spus membrilor Guvernului, ca au obligatia de a lupta prin fapte si realitati impotriva politicii de discreditare a statului practicata de mogulii media.

"Voi face o observatie, stiu ca voi starni furtuni de suparare, dar in momentul de fata se produce un fenomen exagerat, acela de discreditare a statului. Si o fac detinatori de mari trusturi de presa intr-o singura idee, nu autoritatea statului este cea care trebuie respectata, ci noi, mogulii, fara sa ne intrebam daca am dobandit trusturi de presa luand bani de la FNI, de la Crescent sau de prin alta parte", a spus seful statului.

In context, presedintele le-a cerut guvernantilor sa lupte prin fapte impotriva campaniei de discreditare a institutiilor statului. "Vreau sa tineti cont ca aceasta politica este evidenta, o politica de discreditare deliberata a autoritatilor statului si aveti obligatia sa luptati prin fapte si prin realitati impotriva acestei politici duse de trusturi de presa", a subliniat presedintele.

Membrii Cabinetului Boc au fost prezenti, miercuri, la Palatul Cotroceni, la depunerea juramantului de catre Dan Nica, validat de Parlament ca vice-prim-ministru, ministru al Internelor si Administratiei.

Publicat Miercuri, 11 Februarie 2009 - 19:02
Cuvinte cheie: Basescu, moguli, media, discreditare, autoritate, stat, FNI, Crescent | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours