Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu crede ca raportul FMI privind evolutia Romaniei este corect

Presedintele Traian Basescu a discutat, miercuri, cu delegatia FMI condusa de noul sef de misiune pentru Romania, Jeffrey Franks, in prezenta ministrului Finantelor, Gheorghe Pogea, si a reprezentantului Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu.

Seful statului i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni pe membrii delegatiei Fondului Monetar International. Basescu le-a spus ca este la curent cu mare parte din continutul raportului FMI si ca il considera corect.

"Cunosc mare parte din raport, cifrele si estimarile. Cred ca este un raport corect in legatura cu evolutiile Romaniei pentru anul viitor", a spus Basescu, aratand ca Romania nu este in postura de a contesta acuratetea raportului intocmit de FMI.

Seful de misiune FMI pentru Romania a spus ca Guvernul Romaniei si Banca Nationala a Romaniei (BNR) au acordat FMI sprijin in intocmirea raportului si ca, desi nu au fost de acord cu toate concluziile documentului, au oferit mereu informatiile de care membrii Fondului au avut nevoie.

Delegatia FMI aflata la Bucuresti isi incheie miercuri vizita, reprezentantii institutiei subliniind in mod repetat ca este vorba de o misiune obisnuita, in care nu se discuta despre vreun imprumut acordat Romaniei.

Publicat Miercuri, 4 Februarie 2009 - 16:49
Cuvinte cheie: Basescu, raport, FMI | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours